Bäst förtält till din husvagn

Jag är på väg att köpa ett förtält till min husvagn och hittade denna utmärkta artikel som hjälpte mig mycket. Jag rekommenderar dig att lösa den också om du är på jakt efter ett förtält.

Välj rätt förtält

Här njuter man av härliga middagar tillsammans med sällskapet, slår barndomsvännen i brädspel och myser med en bra bok under regniga dagar. Ett förtält kompletterar husvagnen och lyfter campingsemestern. Det finns stora och små, enkla och komplicerade, röda och blå. Hur väljer man då rätt förtält?

Sommar eller vinter?

En bra start är att komma i underfund med vad man vill få ut av förtältet – vilka behov man har under semestern. Kommer ni resa runt mycket och behöver ett tält som är lätt och snabbt att montera eller stannar ni längre på ett ställe och vill ha ett större tält som kräver mer tid och vana. Årstiden man väljer att campingsemestra är också en faktor när det kommer till att välja tält. Det finns både sommar- och vintertält, varav sommartält används i allmänhet mellan påsk och höst medan vintertälten är konstruerade med avseende på möjligt snöfall och extrem kyla. Det finns även helårstält för de som önskar spendera större delen av, eller hela, året i husvagn. Helårstältet är i sig mer stabilt och utvecklat än ett vanligt förtält.

Läs resten av artikeln här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *